DEEP NETTS

  DEEP NETTS

  Opšte informacije

  • Naziv projekta
   Razvojna platforma za primenu AI
  • Oblast poslovanja
   Informacione tehnologije
  • Sedište
   Beograd-Stari Grad
  Vrati se na glasanje

  Projektna ideja

  Deep Netts je razvojna platforma za veštačku inteligenciju koja značajno ubrzava i pojednostavljuje razvoj rešenja zasnovanih na veštačkoj inteligenciji i njihovu integraciju u softverske proizvode. Na osnovu istraživanja specijalizovanih agencija i iskustva iz prakse, identifikovana su dva glavna izazova sa kojima se programeri susreću prilikom primene veštačke inteligencije:
  1) Nedostatak znanja i iskustva za razvoj modela zasnovanim na algoritmima veštačke inteligencije
  2) Tehnički problemi sa integracijom modela veštačke inteligencije u postojeće proizvode i procese.

  Deep Netts rešenje objedinjuje skup alata za razvoj veštačke inteligencije, obezbeđuje šablone projekata i procedura za razvoj modela mašinskog učenja zasnovanih na najboljim praksama, tako da korisnici ne moraju imati ekspertsko znanje iz oblasti mašinskog učenja, i omogućava širokoj populaciji programera da koriste veštačku inteligenciju i prave pametniji softver. Pored toga, rešenje omogućava jednostavniju integraciju u postojeće softverske proizvode u odnosu na alternativna rešenja, što omogućava niže ukupne troškove razvoja i održavanja softverskih modula zasnovanih na AI tehnologiji. 

  Glavni cilj projekta je da se masovnoj programerskoj zajednici omogući primena veštačke inteligencije bez potrebe za angažovanjem eksperata za ovu oblast. Kroz StarTech projekat, tim planira da ostvari ubrzani rast korisnika, dodatno prilagodi funkcionalnosti proizvoda i modele distribucije, i postojeći vebsajt prilagodi u digitalnu platformu za marketing i prodaju kako bi se skratio prodajni ciklus i ubrzao rast poslovanja. Krajnji cilj je demokratizacija veštačke inteligencije, odnosno uvođenje i primenu tehnologije veštačke inteligencije za široki krug korisnika, a ne samo za mali broj velikih kompanija.

  Da li se slažete sa politikom privatnosti?

  Slažem se Politika privatnosti StarTech