Treći poziv za StarTech grantove predstavljen u Novom Sadu

Pretposlednji info dan u seriji info sesija StarTech, održan je u Novom Sadu. Kao centar inovativnosti, kreativnosti i inovacija za ceo region Vojvodine,Novi Sad je prepoznat kao dobro mesto za održavanje info dana. Zainteresovanost je bila velika je te opravdala očekivanja.

Prezentaciona sala NTP-a je bila puna. Obratili su se pokrajinski sektretar za privredu i turizam, dr Nenad Ivanišević zatim direktor NTP-a Novi Sad, Nebojša Drakulić i jedan od dobitnika grantova iz druge generacije StarTech, Darko Pekar ispred kompanije Alfanum.

Sekretar Ivanišević je naglasio značaj i važnost inovatora i inovacija za dalji razvoj AP Vojvodine i naglasio da su opredeljna sredstva za dalje projekte i pozvao zainteresovane da predstave model kako da se ta sredstva utroše na najbolji način.

Ispred NALED-a se obratio Dušan Vasiljević, direktor Odeljenja za konkurentnost i investicije koji je pozdravio sve prisutne i pozvao sve zainteresovane da se prijave za novi ciklus StarTech grantova.

Na kraju je Milivoje Jovanović, programski direktor ENECA, predstavio uslove i kriterijume za učešće na ovogodišnjem konkursu.

Početkom aprila biće organizovana još jedan info dan (raspored se redovno ažurira nakon potvrđivanja termina):

  • Beograd, 3. april od 13:00h, Bezistan open space

Zainteresovani kandidati mogu potražiti odgovore na najčešća pitanja na sajtu www.startech.org.rs, kao i putem kontakt centra na adresi info@startech.org.rs i broju 0800 000020

DSC_0563.JPG
DSC_0526.JPG
DSC_0540.JPG
DSC_0506.JPG
DSC_0585.JPG

Da li se slažete sa politikom privatnosti?

Slažem se Politika privatnosti StarTech