#80: Humanless Agriculture Technologies DOO

    /htdocs/Image/00413/Hagtec.png

    Opšte informacije

    • Naziv projekta
      Dr Agro - interaktivni agregator ponude i potražnje
    • Oblast poslovanja
      Informacione tehnologije
    • Sedište
      Vršac

    Projektna ideja

    Kompanija Humanless Agriculture Technologies predstavlja projekat unapređenja postojeće aplikacije Dr Agro, koja svima u lancu snabdevanja farmer-inputi-distributeri-finansijske institucije omogućava transparentnije poslovanje i dostizanje maksimuma profitabilnosti u postcovid (digitalnoj) eri. Aplikacija treba da omoguće farmerima kvalitetno povezivanje, udruživanje i zajedničku nabavku - prodaju proizvoda, zatim kontrolu kvaliteta i praćenje lanca snabdevanja, i na kraju upravljanje prelaznim zalihama

    U okviru projekta planirano je unapređenje aplikacije z uvođenje opcije konsultanata, interaktivnog zida, algoritmi i opcije agregatiranja ponude i tražnje, opcije semena i djubriva, kao i veb aplikacija za poslovne korisnike, što treba da omogući dalji rast i skaliranje proizvoda na nacionalnom i regionalnom tržištu. 

    Aplikacija će ostvariti izuzetan uticaj i na zaštitu životne sredine, jer omogućava prikupljanje podataka o kretanju utrošenih pesticida. Logo i naziv aplikacije koju želimo da unapredimo je već zaštićen u Zavodu za intelektualnu svojinu, kao i na Evropskom nivou. Set alata koji obezbeđuju digitalno (algoritamsko) davanje preporuka za primenu pesticida uticaće pozitivno na održivo poslovanje i zaštitu životne sredine ali i na pospešivanje edukacije, pre svega kroz bolji sistem informisanja proizvođača. 

    Da li se slažete sa politikom privatnosti?

    Slažem se Politika privatnosti StarTech