#106: INIT TECHNOLOGIES

  /htdocs/Image/00414/INIT.png

  Opšte informacije

  • Naziv projekta
   Modifikacija INVIEW CLOUD SCADA-e, SaaS softverskog rešenja, za potrebe komercijalizacije na EU i Severnoameričkom tržištu
  • Oblast poslovanja
   Informacione tehnologije
  • Sedište
   Novi Sad

  Projektna ideja

  INIT Technologies je softverska start up kompanija nastala iz odeljenja za istraživanje i razvoj kompanije INDAS doo koja se 30 godina uspešno bavi automatizacijom procesa u industriji. Softver inVIEW Cloud SCADA predstavlja uslugu smeštenu u oblak koja omogućava korisniku laku primenu uz vizuelizaciju i kontrolu bilo koje vrste automatizovanih procesa u industriji i prikupljanje podataka iz opreme za automatizaciju ili IoT uređaja. Sve operacije dešavaju se u realnom vremenu (što je veoma bitno kod sprečavanja zastoja u proizvodnji), sa bilo koje lokacije i uređaja. Bez dodatnih infrastrukturnih troškova i troškova skupih softverskih licenci, korisnik može, na jednostavan način, da sagleda kako fabrički procesi funkcionišu, da optimizuje proizvodnju, planira buduće operacije i donosi poslovne odluke.

  Projekat komercijalizacije SaaS rešenja inVIEW Cloud SCADA obuhvatiće izlaganje na najvećem godišnjem događaju, sajmu SPS u Nirnbergu, uz angažovanje UX i UI eksperata koji bi kreirali dodatnu vrednost.