Smartsy

  Smartsy

  Opšte informacije

  • Naziv projekta
   Smartsy pametna kućica za pse
  • Oblast poslovanja
   Ostalo
  • Sedište
   Beograd-Savski Venac
  Pregled finalista

  Projektna ideja

  Smartsy je pametna kućica za pse koja stvara posebnu zonu bezbednosti ispred maloprodajnih objekata. Proizvod je razvijen kako bi se rešio problem koji se javlja unutar i ispred objekata koji nisu pet friendly. Problem koji Smartsy rešava je situacija gde pas, koga vlasnik veže i ostavi dok obavlja kupovinu, može biti povređen, ukraden, izložen hladnoći ili toploti, ili pak da reži i napada druge prolaznike.

  Projekat je trenutno u fazi razvijenog funkcionalnog proizvoda, koji se sastoji od kućice i aplikacije, koji je testiran na tržištu. Nakon testiranja, uočena je potreba za promenom materijala kako bi se postigle stabilne proizvodne cene i priprema za serijsku proizvodnju, uz veću ekološku svest, zbog čega će postojeći materijal proizvoda biti zamenjen novim, najsavremenijim materijalom koji će omogućiti da kućica bude modularna, što će pomoći u logistici i optimizaciji proizvoda. Time se smanjuju troškovi proizvodnje, a tako i krajnja cena proizvoda, što će podstaći brži izlazak na svetsko tržište.

  Pored toga, u cilju kreiranja dodatnih pogodnosti za vlasnike i ljubimce, biće razvijena dodatna funkcionalnost \"Dog Health Check\" koja će preventivno prikazivati zdravstveno stanje pasa i omogućiti vlasnicima da brže i lakše reaguju u slučaju problema, i pružiti dodatnu sigurnost vlasnicima prilikom ostavljanja psa.

  Da li se slažete sa politikom privatnosti?

  Slažem se Politika privatnosti StarTech