Pixxy

  Pixxy

  Opšte informacije

  • Naziv projekta
   Tag My Fish
  • Oblast poslovanja
   Informacione tehnologije
  • Sedište
   Niš-Medijana
  Pregled finalista

  Projektna ideja

  Ribolovac početnik, ali i iskusan ribolovac kada se nađe na nepoznatom terenu, je u velikom problemu. Za dobre rezultate prilikom pecanja priprema je ključna: pronalaženje najboljih mesta, mamaca, tehnika ribolova. U pripremi u velikoj meri mogu pomoći društvene mreže - ako se na njima mogu naći potrebne informacije, za oblasti pecanja koje vas interesuju.

  Tag My Fish je web i mobilna aplikacija sa konceptom društvene mreže koja pruža sve informacije potrebne za pripremu za ribolov i pamćenje svojih ulova. Cilj projekta je da se potpuno nov, inovativni način pruži podršku ribolovcima, omogući im se da obeleže svoj ulov, označe ga, podele fotografije. Takođe, ukoliko ne znaju pravo ime ribe, uz pomoć veštačke inteligencije, socijalne inteligencije i urednika, kroz aplikaciju mogu saznati zvanično ili lokalno ime (npr. sljapik) i pravilno je klasifikovati.

  Cilj je i da se podrži ekološk zajednica i zaštita voda, alarmira na potencijalna zagađenja u rekama ili pojedinim delovima reka, kao i da se omogući prodavcima ribolovačke opreme da svoje reklame upute precizno, zainteresovanim potencijalnim kupcima za njihove proizvode. Sve to je moguće - uz Tag My Fish.

  Da li se slažete sa politikom privatnosti?

  Slažem se Politika privatnosti StarTech