Mindberg

  Mindberg

  Opšte informacije

  • Naziv projekta
   Mindberg Pro
  • Oblast poslovanja
   Konsalting / Poslovne usluge
  • Sedište
   Beograd-Vračar
  Pregled finalista

  Projektna ideja

  Mindberg je digitalni alat usmeren na poboljšanje mentalnog zdravlja i ostvarenje punog potencijala ljudi.

  Inovativna platforma se oslanja na analitičku psihologiju i proučava nesvesne mehanizme ljudske psihe kako bi otkrila skrivene potencijale i obrasce ponašanja koji su zajednički svima. Platforma ima tri stuba - Mindberg App (za pojedince), Mindberg Pro (za psihoterapeute) i Mindberg Business (za korisnike iz poslovnog sveta).

  Mindberg App je usmeren na pojedinca koji želi da bolje upozna sebe - posebno svoje skrivene (nesvesne) kapacitete što će mu omogućiti da postane balansiraniji i zadovoljniji sobom.

  Mindberg Pro ima za cilj da revolucionizuje psihoterapiju kroz dugoročno rešavanje uzroka problema, a ne kratkoročno uklanjanje simptoma, digitalizaciju ovih usluga i integraciju sa AI. Mindberg Pro ima nameru da postane svakodnevni alat psihoterapeutima tokom seansi i izvan njih. Sa preciznim profilisanjem, terapeuti imaju na raspolaganju funkciju za evidenciju seansi koja omogućava beleženje i upoređivanje klijentovih stanja. Ovaj segment je posebno zaštićen zbog privatnosti podataka. Mindberg Business je posvećen primeni naših inovacija u korporativnom okruženju.

  Mindberg Business se koristi kao alat za poboljšavanje timske dinamike i za unapređenje zaposlenih, kao i alat koji će koristiti HR službe i menadžeri za razvoj zaposlenih. Postojaće posebna funkcija za testiranje kandidata prilikom selekcije koju će koristiti HR službe. Platforma pomaže u kreiranju personalizovanih planova profesionalnog razvoja zasnovanih na jedinstvenosti svakog člana tima, što poboljšava produktivnost i motivaciju.

  Mindberg je dakle projekat koji planira da transformiše psihoterapiju kroz digitalizaciju i uvođenje AI kao važne komponente ovog procesa ali i da svoja saznja i inovacije iz oblasti izučavanja ljudske psihe primeni u korporativno okruženje kako bi se povećalo zadovoljstvo zaposlenih, njihova produktivnost i motivisanost. U suštini fokus Mindbeerg projekata je na razvoju ljudi kako bi se povećalo njihovo opšte zadovoljstvo životom i poslom, uzimajući u obzir celovitost svake osobe koja predstavlja totalitet svesne i nesvesne ličnosti.

  Da li se slažete sa politikom privatnosti?

  Slažem se Politika privatnosti StarTech