Constructorly

  Constructorly

  Opšte informacije

  • Naziv projekta
   Constructorly
  • Oblast poslovanja
   Građevinska industrija
  • Sedište
   Novi Pazar
  Pregled finalista

  Projektna ideja

  Projekat Constructorly ima za cilj razvoj platforme za upravljanje gradilištem, projektima i platama radnika, koja će biti prilagođena potrebama malih i srednjih preduzeća u građevinskoj industriji u Srbiji, Nemačkoj i Austriji. Inovativna platforma omogućavaće automatsko praćenje vremena rada radnika, kao i praćenje napretka projekta i budžeta, upravljanje dokumentima, zadacima i resursima, kao i generisanje dnevnih izveštaja sa gradilišta, što će omogućiti veću efikasnost i produktivnost. Pored toga, platforma će omogućiti lako obračunavanje plata radnika, što predstavlja veliki izazov za mnoge male i srednje građevinske firme. Cilj je da smanjenje gubitaka u vremenu i novcu zbog neefikasnog upravljanja projektima i veća produktivnost u građevinskoj industriji.

  Planirana je komercijalizacija na tržištima Srbije, Nemačke i Austrije. Procenjuje se da na ovim tržištima ima više hiljada malih i srednjih preduzeća u građevinskoj industriji, što ukazuje na značajan potencijal za rast i širenje našeg poslovanja. Očekivanja su da će softversko rešenje Constructorly omogućiti bolji rad i poslovanje ovih preduzeća, i posledično veću konkurentnost na tržištu.

  Planirano je generisanje prihoda kroz prodaju pretplata na softver, sa mesečnom ili godišnjom pretplatom, u zavisnosti od potreba klijenta. Očekuje se da će cena biti konkurentna u odnosu na slične proizvode na tržištu, a dugoročni plan podrazumeva proširenje i na druge zemlje u Evropi. Tim ima iskustva u razvoju softverskih rešenja, upravljanju projektima i prodaji, što daje dobru osnovu za uspeh u ovom poslu. 

  Da li se slažete sa politikom privatnosti?

  Slažem se Politika privatnosti StarTech