Chatbie

  Chatbie

  Opšte informacije

  • Naziv projekta
   Chatbot za stomatologe - Chatbie
  • Oblast poslovanja
   Informacione tehnologije
  • Sedište
   Novi Pazar
  Pregled finalista

  Projektna ideja

  Chatbie tim razvija chatbota zvanog Chatbie za stomatološke ordinacije na engleskom govornom području. Chatbie će se oslanjati na procesiranje prirodnih jezika i veštačku inteligenciju, a njegove glavne funkcije će biti uživo zakazivanje termina, odgovaranje na postavljena pitanja i davanje servisnih informacija.

  Proverom sajtova sa spiska od preko 11.000 sajtova stomatoloških ordinacija u SAD Chatbie tim je uočio da vrlo mali broj stomatoloških ordinacija u SAD koristi chatbot ili neki drugi softver za automatizaciju jednostavnih i ponavljajućih operacija poput zakazivanja pregleda ili odgovaranja na ista pitanja. Postojeći kanali komunikacije sa pacijentima na stomatološkim sajtovima i društvenim mrežama uglavnom nisu automatizovani i zahtevaju ljudskog operatera. Rule-based chatbotove (sa ponuđenim opcijama i bez mogućnosti slobodnog upisa) nije jednostavno napraviti čak ni korišćenjem nekih od drag and drop chatbot alata, jer zahtevaju znanje u kreiranju chatbotova i optimizovanih tokova konverzacija. Konverzacijske, tj. AI chatbotove koji omogućavaju slobodan upis upita je još teže napraviti, jer zahtevaju znanje iz procesiranja prirodnih jezika, treniranja chatbotova i programiranja. Zbog toga ordinacije koje žele da koriste chatbotove uglavnom moraju da angažuju chatbot eksperte za njihovo kreiranje.

  Chatbie će rešiti ove probleme, jer će biti u mogućnosti da automatizovano obavlja veliki broj ponavljajućih zadataka bez puno podešavanja ili razvoja od strane klijenta. Zahvaljujući veštačkoj inteligenciji i velikoj količini podataka koji je Chatbie tim već prikupio biće istreniran za domen stomatoloških ordinacija što će ga učiniti sofisticiranim da odgovara na upite i u slobodnom upisu. Takođe će biti integrisan u CRM rešenje koje će biti deo sistema koji se nudi, čime će se zaokružiti proces upravljanja kalendarima, uslugama, pacijentima i uslugama. Cilj projekta je da se od startupa napravi uspešan proizvod i firma koja će se razvijati i rasti na svetskom tržištu. Očekivanja su da u godinu do dve od puštanja prve verzije proizvoda Chatbie bude najzastupljenije chatbot rešenje među stomatološkim ordinacijama u SAD.

  Da li se slažete sa politikom privatnosti?

  Slažem se Politika privatnosti StarTech