Reputeo

  Reputeo

  Opšte informacije

  • Naziv projekta
   Reputeo
  • Oblast poslovanja
   Veštačka inteligencija
  • Sedište
   Beograd-Vračar
  Pregled finalista

  Projektna ideja

  Reputeo je vodeća revolucija u svetu zaštite intelektualne svojine. Kroz moć veštačke inteligencije, ovaj pionirski softver omogućava kompanijama da zavire iza kulisa interneta i identifikuju potencijalne pretnje svojoj digitalnoj reputaciji.

  Svi znamo da imitacije mogu devastirati ugled brenda. Kada se neautentični proizvodi šire tržištem, poverenje u brend može se srušiti poput kule od karata, inicirajući zemljotres koji rezonira kroz društvene medije i digitalne platforme. Zapanjujuće je saznati da, prema izveštaju Evropske unije, gubici od prodaje lažnih proizvoda dostižu astronomske cifre od 60 milijardi evra godišnje. Ako se tome doda otkriće američkog istraživačkog biroa da brendovi pogođeni falsifikatima teže osvajaju nove potrošače, slika postaje još mračnija.

  Ali, evo gde Reputeo blista: Ne samo da detektuje prisustvo krivotvorenih proizvoda, već, koristeći sofisticiranu analizu, procenjuje i koliko je reputacija brenda ugrožena. To se radi kroz prizmu parametara kao što su odnos između autentičnih i falsifikovanih proizvoda na tržištu. Kada taj balans počne da se narušava, brend može biti na ivici propasti. Analizirajući digitalne tragove - od članaka i recenzija do komentara, Reputeo postavlja sebe kao štit koji čuva integritet brenda. U svetu gde je reputacija sve, Reputeo je vaš ultimativni branilac.

  Da li se slažete sa politikom privatnosti?

  Slažem se Politika privatnosti StarTech