ZenHire

AI SISTEM ZA ANGAŽOVANJE OSOBLJA

BabyFM logo.png                    

ZenHire

vladimir@zencv.com

Preuzmite: Info list

Omnis 1.jpg

ZenHire ima za cilj da omogući kompanijama i kandidatima koji apliciraju za poslove da ostanu zen u tom izuzetno stresnom procesu. Ovaj proces je stresan za kompanije i HR odeljenja zbog dugotrajnog i teškog procesa pronalaženja pravih kandidata dok je za aplikante bolan jer retko kada dobijaju personalizovan feedback ili se muče sa nepotrebno dugačkim procesom intervjuisanja i kompleksnim psihometričkim testovima. ZenHire će biti B2B digitalna aplikacija čiji će glavni deo biti regruter u vidu veštačke inteligencije - hiperrealistični video lik koji će intervjuisati kandidate u realnom vremenu, i izvlačiti sve relevantne parametre o njihovim karakteristikama na osnovu kojih će donositi objektivne, etičke odluke zasnovane na podacima. ZenHire će takođe automatizovati većinu repetitivnih poslova HR-a poput skeniranja CV-a, slanja e-maila kandidatima, potpisivanja dokumenata, filtriranja kandidata i generisanja izveštaja, čime će smanjiti količinu radnog vremena HR-a i do 90% a povećati kvalitet odluke do 5000% osiguravajući dugoročni fit i motivaciju kao i poboljšanje imidža kompanije. 

Kroz StarTech program se razvija beta verzija aplikacije i postavlja arhitektura za skupljanje podataka na kojima će se kasnije trenirati algoritam veštačke inteligencije, a paralelno se osposobljava inicijalni prodajni tim da praktično primenjuje aplikaciju sa realnim, internacionalnim klijentima. Projekat u budućnosti planira zapošljavanje srpskog HR kadra koji će snabdevati internacionalne klijente kroz regruting usluge dok će se paralelno trenirati AI algoritam koji će učiti da imitira taj ljudski proces.

conceptual-image-female-head-cut-out-wall-coming-out-wall.jpgTRŽIŠNI FOKUS I POTENCIJAL 

Tržište obuhvata sve kompanije koje koriste digitalne alate i softver prilikom zapošljavanja. S obzirom na Covid-19 digitalnu transformaciju celog sveta kao i prelazak na rad od kuće i online intervjuisanje, tržište se odnosi na gotovo 86% kompanija koje intervjuišu kandidate u prvoj rundi intervjua putem video konferencijskih alata.

TIM

Tim uključuje mlade profesionalce sa do 10 godina iskustva u oblasti elektrotehnike, dizajna i razvoja proizvoda uz Design Thinking principe, programiranja, digitalne transformacije, psihologa sa pet godina iskustva u HR-u i stručnjaka sa 15 godina međunarodnog iskustva u razvoju startupova.

Da li se slažete sa politikom privatnosti?

Slažem se Politika privatnosti StarTech