Info dani u Beogradu i Novom Sadu

U okviru prvog konkursa za dodelu sredstava kroz program StarTech za podršku inovacijama i digitalnoj transformaciji, za sve zainteresovane aplikante biće organizovani info dani u Beogradu i Novom Sadu, uz online prenos oba događaja!

Info dan u Beogradu biće održan 27. aprila u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu, dok će info sesija u Novom Sadu biti organizovana dan kasnije, 28. aprila u Pokrajinskoj Vladi.

Prenos događaja možete pratiti online: 
Beograd: 27.04. od 10:30h | Zoom platforma
Novi Sad: 28.04. od 12:00h | vebsajt www.startech.org.rs i YouTube kanal Pokrajinske Vlade

U okviru prvog godišnjeg poziva, start-up timovi, preduzetnici, mikro, mala i srednja preduzeća mogu do 4. juna 2021. da konkurišu za grantove u iznosu od 15.000 do 100.000 dolara i sredstva ulože u razvoj inovativnih proizvoda i usluga, osvajanje novih tržišta i otvaranje novih radnih mesta. Pored toga, potencijalni aplikanti mogu se prijaviti za podršku u razvoju biznis plana kao uslova za učešće na konkursu, do 30. aprila putem online formulara.

Tokom info dana, zainteresovana javnost moći će bolje da se informiše o programu, svim uslovima i neophodnoj dokumentaciji za učešće. Bespovratnu podršku inovativnim firmama obezbeđuje kompanija Philip Morris International (PMI), a projekat sprovodi NALED u saradnji sa Vladom Srbije.