SentiGuide

ALAT ZA ANALIZU REAKCIJA NA DRUŠTVENIM MEDIJIMA

                    

SentiGuide

vladimir.-petrovic@hotmail.com

young-woman-watching-live-stream.jpg

Trenutno u svetu postoji više od 15 miliona kreatora sadržaja, koji mesečno objave oko 80.000.000 videa. Kako prosečan kanal objavi oko 12 videa mesečno, a svaki video u proseku ima oko 82 komentara, da bi znao koji sadržaj je najbolje napraviti i kako bi odgovarao na pitanja, predloge itd, kreatoru je potrebno da pregleda preko 12.000 komentara godišnje, samo na sopstvenom kanalu, što se dodatno otežava ukoliko se prati i konkurencija (u proseku 5-9 kanala), gde trošak praćenja prevazilazi zaradu kanala. Marketinške agencije zbog prethodno opisanog šuma obično odluke o uspostavljanju saradnje sa kreatorima sadržaja donose samo na osnovu broju pratilaca, čime se propušta prilika za kvalitetno angažovanje postojećih/privlačenje novih pratilaca.

SentiGuide je AI platforma jedinstvena na globalnom tržištu, sa potencijalom da u potpunosti transformiše pristup desk (online) marketinškim istraživanjima. SentiGuide donosi „one-stop-shop“ rešenje za kreatore/influensere, biznise, marketinške agencije i druge organizacije, kojima omogućava automatizaciju istraživanja, identifikaciju poslovnih prilika i trendova, brzo reagovanje na PR krizu uz veoma jednostavan proces i svega nekoliko klikova.

TRŽIŠNI FOKUS I POTENCIJAL

Social media marketing tržište je u ekspanziji, naročito sa nastankom krize usled Covid-19 epidemije, kada je veliki broj biznisa svoje poslovanje prebacio na online platforme, a veliki broj influensera počeo da monetizuje svoj sadržaj na društvenim mrežama. Stoga ne čudi porast ulaganja od 10,6%, kao ni predviđanje za 2028, kada se očekuje da bude uloženo 7,25 milijardi dolara. SentiGuide podržava 37 jezika koji se najviše govore u svetu, tako da se može primeniti na bilo kom tržištu vodećeg govornog područja.

TIM

SentiGuide tim čine eksperti sa blizu 10 godina iskustva u radu sa AI tehnologijom na polju social media monitoriga. Neke od najznačajnijih analitika sprovedene su za Komercijalnu banku, Američke predsedničke izbore i kriptovalute i finansijkog tržište za nemački VC fond. Tim poseduje tri prijavljena patenta za veštačku inteligenciju u Zavodu za intelektualnu svoju Republike Srbije, kao i razvijen prototip za SentiGuide platformu. 

Da li se slažete sa politikom privatnosti?

Slažem se Politika privatnosti StarTech