NeuroBlast

NOVI SENZORSKI UREĐAJ ZA POST-REHABILITACIJU 

BabyFM logo.png                    

NeuroBlast

office@theneuroblast.com
www.theneuroblast.com

Preuzmite: Info list

 

NEUROBLAST.118.jpg

NeuroBlast je novi višesenzorski postrehabilitacioni uređaj za individualnu kontinuiranu upotrebu u tretmanu neuroloških bolesti. NeuroBlast se povezuje sa modernim video igrama, pružajući bolju vizuelnu stimulaciju i motivaciju koje su presudne za neuroplastičnost, a podržava i međusobnu interakciju korisnika, koja je jako bitna za socijalizaciju i mentalno zdravlje. Sa konstantnim poboljšanjem uređaja i razvojem video igara, cilj tima je da postane globalni lider u postrehabilitacionim uređajima.

TRŽIŠNI FOKUS I POTENCIJAL

Obzirom da ove bolesti napadaju ljude u celom svetu bez obzira na pol i rasu, želimo da omogućimo kupovinu svima kojima će on biti od značaja i time će prevashodno poboljšati svoj kvalitet života. Plan nam je da za početak startujemo u Srbiji i regionu, a onda ćemo proširiti na Evropu i Ameriku.

TIM

Tim Neuroblasta ovo radi iz ultimativnog cilja da poboljša živote svih ljudi i ima jako dobar u uvid u ono što rade prevashodno jer jedan član primarnog tima ima dijagnozu MS. Svaki član tima se profesionalno ističe u svojim oblastima rada, bilo da je to bilo projektovanje, informacione tehnologije ili razvoj kompanija i startapova. Sa zavidnom tehničkom i biznis pozadinom, gde je jedan od članova napravio najveću IoT mrežu na Balkanu od preko 35.000 lokacija, drugi se bavio razvojem kompanija i poslovnim informacijama u preko 40 industrija.

DRUGE KORISNE INFORMACIJE

Razvijen je funkcionalan prototip i sada se radi na razvoju profesionalnih video igara koje će ljude maksimalno motivisati da važbaju na pravi način. Takođe, sve vreme se radi i na razvoju hardvera i prve količine će ubrzo biti dostupe. Planirano lansiranje kompletog proizvoda sa završenom video igrom je Q3 2022.  

MOGUĆNOSTI ZA PARTNERSTVO

Radimo na golden sample hardvera koji uz softver čini proizvod. Igrice su sastavni deo proizvoda i već ih razvijamo. Partneri mogu da finansiraju izradu finalnog proizvoda, pomognu oko go to market strategije i da nas povežu sa institucijama koje će naše proizvode direktno ili indirektno da prodaju

Da li se slažete sa politikom privatnosti?

Slažem se Politika privatnosti StarTech