Kagera

PyHAZOP CLEAN DYNAMIC TECHNOLOGY

BabyFM logo.png                    

Kagera AI LTD 

manja.bogicevic@kagera.ai 
www.kagera.ai

Preuzmite: Info list

offshore-oil-rig-platform-gulf-from-aerial-view.jpgKagera AI LTD pomaže naftnim kompanijama I energetskom sektoru da preventivno smanje rizik i nesreće uz primenu tehnologije mašinskog učenja (Machine Learning). Pomoću inovativne funkcije i matematičkog pristupa, PYHAZOP rešenje predviđa curenje gasa i nafte opasno po ljude, postrojenja i okolinu, tako što smanjuje zavisnost od pojedinaca i mogućnost ljudske greške, uz centralizovano znanje na jednom mestu uz povećanu produktivnost inženjera.

PYHAZOP- rešenje je ekološko, i omogućava korisnicima da kroz web aplikaciju koja garantuje bezbednost podataka dobije preporuke za prevenciju rizika na kratkoročnom, srednjeročnom i dugoročnom planu, kao i dinamične izveštaje i analitiku koja se odvija u trenutku upotrebe.

TRŽIŠNI FOKUS I POTENCIJAL 

Rešenja na bazi veštačke inteligencije na tržištu samo nafte I gasa procenjuju se na 2 milijarde $ u 2019, uz očekivan rast do 3,81 milijarde$ do 2025, gde je glavni pokretač COVID-19, 88% rukovodilaca spremno za digitalizaciju i postoje direktni kontakti sa predstavnicima velikih kompanija. Primarna tržišta su UAE,  Egipat, Katar, Indonezija, gde ne postoji barijera ulaska i već je uspostavljena saradnja sa klijentima. Pored toga, značajna su tržišta gde Kagera ima uspostavljena partnerstva poput Velike Britanije, Holandije i Saudijske Arabije, dok su tercijarno tržište SAD i Kanada.  

TIM

Kagera tim predvodi serijska preduzetnica sa više od 10 godina iskustva, koja je vodila 25+ internacionalnih Data Science timova, uz domenske stručnjake sa više od 15 godina iskustva na tržištima Velike Britanije, UAE, KSA i Katara, kao i u iskusne profesionalce u oblasti razvoja softvera, poslovne strategije i HR-a.

Tim poseduje jedinstvenu domensku i tech ekspertizu, snažan fokus na bezbednost procesa u oblasti nafte i gasa, i razvijenu zajednicu uz predstavnike prodaje na targetiranim tržištima i izgrađeno poverenje sa partnerima kojima nudi fleksibilan i konsultantski pristup i tailor-made rešenja. 

Picture 1.pngMOGUĆNOSTI ZA PARTNERSTVO

Rešenje je spremno za tržište i u trenutno je aktuelno podizanje investicije od 1 million $ za ostvarenje sledećih ciljeva: 3 aktivna i 6 novih klijenata, 206,602 EUR procenjenih prihoda, aktivno pregovaranje sa 14 investirora, širenje na UAE, MENA, KSA, uspostavljanje kancelarije u Abu Dabiju, nove ML funkcionalnosti, zapošljavanje dva business developera u Abu Dabiju, širenje tima programera i angažovanje stručnjaka za pozicije CTO, Marketing Team Lead, Executive Assistant, Legal

Da li se slažete sa politikom privatnosti?

Slažem se Politika privatnosti StarTech