INIT Technologies

MODIFIKACIJA inVIEW CLOUD SCADA SaaS REŠENJA ZA EU I AMERIKU

                    

INIT Technologies

pravnasluzba@indas.rs

INIT 1.pngINIT Technologies je softverska start-up kompanija nastala iz odeljenja za istraživanje i razvoj kompanije INDAS koja se 30 godina uspešno bavi automatizacijom procesa u industriji. Softver inVIEW Cloud SCADA predstavlja uslugu smeštenu u oblak kojom korisnik može da reši svoj problem u proizvodnom procesu, korišćenjem veštačke inteligencije, bez angažovanja programera i pisanja koda. Sve operacije dešavaju se u realnom vremenu (što je veoma bitno kod sprečavanja zastoja u proizvodnji), sa bilo koje lokacije i uređaja. Bez dodatnih infrastrukturnih i troškova skupih softverskih licenci, korisnik može jednostavno da sagleda kako fabrički procesi funkcionišu, da optimizuje proizvodnju, planira operacije i donosi poslovne odluke.

Projekat komercijalizacije inVIEW Cloud SCADA obuhvata angažovanje UX i UI eksperata koji bi kreirali dodatnu vrednost interfejsa, kao i kreiranje više video explainera za kampanje na YouTube kanalu i društvenim mrežama.

TRŽIŠNI FOKUS I POTENCIJAL

Globalno tržište indistrijskog IoT-a u 2021. iznosilo je 263.52 mlrd. $, a prihodi koji se predviđaju u 2028. procenjuju se na 1.11 milijardi miliona $ (CAGR - složena godišnja stopa rasta je 22.8%). Od ovog broja, udeo tržišta proizvodne industrije (ciljna grupa) imaće 30% u 2028. godini. Primarno tržište za INIT Technologies je Srbija i zemlje u okruženju, kao i tržišta EU, SAD, Kanada i Meksiko.

TIM

INIT Technologies je nastao iz odeljenja za istraživanje i razvoj kompanije INDAS (osnovane 1992), u cilju fokusiranja poslovanja na razvoj softverskih rešenja uz tehnologije IoT, Big Data, Cloud i Artificial Intelligence. Najveći resurs kompanije su ljudi, koji su godinama unazad, kroz raznovrsne projekte u različitim industrijama stekli veliko iskustvo koje koriste u novoosnovanoj start-up kompaniji. Tim je mešovit, sa aktivnim učešćem žena, što nije čest slučaj u ovoj oblasti.

MOGUĆNOSTI ZA PARTNERSTVO

inVIEW industrijska IoT platforma je usluga koja se već nalazi na tržištu. Tim poseduje nekoliko komercijalnih ugovora sa klijentima i pruža mogućnost pilot projekata ukoliko klijent želi da isproba benefite platforme. Idealan investitor ili partner trebao bi da ima klijente kojima može da ponudi softversko rešenje. S obzirom da je ovo industrija koja raste progresivno, po godišnjoj stopi od čak 22.8% i da rešenje nudi alate sa ugrađenom veštačkom inteligencijom koja je u zamahu, ulaganje u inVIEW predstavlja atraktivnu investiciju.

Da li se slažete sa politikom privatnosti?

Slažem se Politika privatnosti StarTech