Go Digital

APLIKACIJA ZA DIREKTNO PORUČIVANJE HRANE – ORDER / Beta version

                    

 

Go Digital

natalim95@hotmail.com

Preuzmite: Info list

 

eco-friendly-food-packaging-delivery-concept.jpgTim Stars razvija aplikaciju Poruči, zamišljenu kao centralni integrisani sistem za samostalno poručivanje i preuzimanje hrane iz restorana i brzih hrana, koji čini preko 60% porudžbina, dok je poručivanje putem aplikacija za dostavu hrane zastupljeno sa oko 40%. Sistem omogućava restoranu da uvodi promocije (promo kod sa popustom, popust na određeno jelo, popust ili poklon na određeni broj porudžbina), i rešava ključni problem, što većina restorana nema novca za angažovanje dispečara koji će se javljati na telefon i primati porudžbine. Pord online poručivanja, sistem omogućava korisniku da i u samom restoranu skenira QR kod i napravi porudžbinu bez prisustva konobara što smanjuje kontakt ljudi, stvar koje će biti poželjna u budućnosti. Pored toga, svaki restoran može kroz sistem sam generisati svoj vebsajt i aplikaciju. Ovakav sistem još uvek ne postoji na tržištu Srbije i regiona, i kroz StarTech program, tim radi na dokazivanju koncepta i razvoju beta verzije aplikacije.

TRŽIŠNI FOKUS I POTENCIJAL 

Primarno tržište je Srbija i region Zapadnog Balkana, s potencijalom razvoja i na evropsko i svetsko tržište. Ciljne grupe su ugostitelji, restorani, restorani brze hrane, kao i krajnji korisnici aplikacije – gosti restorana. S obzirom na potencijal ovakvog rešenja, s veoma malim i brzim modifikacijama, aplikacija će u narednom periodu biti razvijena i za sve ostale maloprodaje, ne samo za prehrambene artikle restorana. Na teritoriji Republike Srbije, na osnovu podataka iz APR-a, u delatnostima restorana i ostalim uslugama pripremanja hrane i pića, registrovano je oko 27,000 privrednih subjekata, koji su svi ciljno tržište za aplikaciju Poruči.

employer-with-touchpad.jpgTIM

Projektni tim uključuje tim lidera sa 6 godina iskustva u radu sa restoranima, u ulozi komercijaliste i direktora marketinške agencije za online marketing, kao i pokretača dve franšize restorana koje su prodate. U timu su i iskustvni stručnjaci iz oblasti menadžmenta, informacionih tehnologija, prodaje i marketinga.

Da li se slažete sa politikom privatnosti?

Slažem se Politika privatnosti StarTech