AI Software

BRANDS CHECKER

BabyFM logo.png                    

AI Software

ivan@brandschecker, aleksa@brandschecker.com
www.brandschecker.com

Preuzmite: Info list

brandschecker.png

Brands Checker je SaaS software koji uz pomoć veštačke inteligencije i image recognition tehnologije nudi jedinstveno rešenje u složenoj i neprestanoj borbi protiv sive ekonomije na veb lokacijama i društvenim mrežama.

Prodaja krivotvorenih i piratskih artikala iznosi $1,7 milijardi godišnje, što je više od trgovine drogom i ljudima. Očekuje se da će narasti na $2,8 milijardi i koštati 5,4 miliona radnih mesta do 2022. godine. Brands Checker transformiše pustoš sive zone u skup podataka i korisnih informacija, smanjujući štetu i pretvarajući je u stvarno sredstvo za učenje za maloprodajne kompanije. Detektujemo, uklanjamo i skladištimo informacije o artiklima i prodavcima tako da kompanije u svakom trenutku imaju najpreciznije podatke sa online pijaca i društvenih mreža.

TRŽIŠNI FOKUS I POTENCIJAL  

Brands Checker je fokusiran isključivo na prodavnice koje su dostupne na online pijacama, odnosno resale sajtovima i društvenim mrežama, samim tim njegova upotreba se lako primenjuje na bilo koji geografski region. Uklopili smo prednosti nekoliko zastarelih softvera u jedno sveže rešenje koje prikuplja sve funkcionalnosti. Na taj način kompanijama, njihovim IP predstavnicima ali i online pijacama koje ne žele da se u prodaji nalaze nelegalni artikli nudimo tri paketa, Starter paket, Brand+ i Premium. Zavisno od veličine kompanija, potreba i tržišta.

lady-poses-dressing-room-with-bright-clothes-shoes-girl-beret-lilac-blouse-looking-camera-pink-background.jpgTIM

Tim AI Software čini grupa inženjera, programera i stručnjaka za e-trgovinu, koji su u prošlosti postigli tehnološke uspehe u kompanijama poput itMedia, Influence vision, 60seconds i drugih, blisko sarađujući na projektima sa Google-om, kompanijama poput LOreal-a, VC fondovima i investitorima širom sveta.

MOGUĆNOSTI ZA PARTNERSTVO

Kao broj 1 rešenje za zaštitu brendova i kupaca od nelegalne trgovine na internetu, tim je otvoren za saradnju sa svim brendovima i brand protection advokatskim kancelarijama i privrednim komorama kojima bi ovo jedinstveno rešenje pomoglo u složenoj i neprestanoj borbi protiv sive ekonomije na veb lokacijama. Tim takođe aktivno podiže investiciju kako bi se proširili na druga tržišta i skalirali tim.

Da li se slažete sa politikom privatnosti?

Slažem se Politika privatnosti StarTech