StarTech - nacionalni pobednik u unapređenju poslovnog okruženja i podršci digitalnoj tranziciji

Projekat StarTech izabran je za nacionalnog pobednika na Takmičenju Evropske komisije za najbolju ideju u oblasti promocije preduzetništva (EEPA). Projekat je proglašen najboljim u kategoriji unapređenja poslovnog okruženja i podršci digitalnoj tranziciji.

Na evropskom takmičenju koje će u novembru biti održano u Pragu, branićemo boje naše zemlje u konkurenciji od 39 ekonomija.

Na ovom putu veliku podršku su nam pružili Kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj, ministar Nenad Popović, Naučno-tehnološki park Niš, direktor Milan Ranđelović, Pokrajinski sekretarijat za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost, pokrajinski sekretar Zoran Milošević, Joberty, osnivač Nikola Mijailović i Health Tech Lab, suosnivač Ivana Kostić, kojima dugujemo veliku zahvalnost. 

EEPA je inicijativa Evropske komisije koja ima za cilj da prepozna i nagradi izuzetne primere podrške i promocije preduzetništva širom Evrope. Takmičenje je šansa da ideja, odnosno kreativni pristup u podršci preduzetništvu uđe u takmičenje za evropsko priznanje koje pobednicima donosi vidljivost i promociju širom Evrope, ali i daje pozitivan primer i inspiriše druge.

Republiku Srbiju ove godine pored StarTech-a, predstavljaće i inicijativa „JA Preduzetnik“ u kategoriji promovisanje preduzetničkog duha.

Da li se slažete sa politikom privatnosti?

Slažem se Politika privatnosti StarTech