StarTech na Science2Business kampu u Slovačkoj

Predstavnici StarTech-a imali su priliku da predstave inovacioni ekosistem u Srbiji i ključne rezultate programa StarTech na nedavno održanom kampu Science2Business u Slovačkoj.

U Slovačkoj, prošle nedelje održan je Science to Business Camp u organizaciji INOVATO-a, Slovačke inovativne mreže koju čine uspešni preduzetnici, mladi profesionalci, ali i iskusni stručnjaci iz različitih tržišnih sektora. Partneri kampa bili su Višegrad Fond, ESET, Startup Makedonija, Wycena Praw, Lab Coop, Engeto, Venture Lab, Inventa, kao i NALED. Cilj manifestacije je bio da pokaže istraživačima i mladim preduzetnicima kako da komercijalizuju svoja istraživanja. Kroz različite radionice, predavanja i panele, učesnici su imali priliku da saznaju više o temama kao što su prava intelektualne svojine, struktura kompanije, nauka o podacima, e-trgovina, rizični kapital, osnove startapa, kao i da čuju neke od uspešnih priča iz ove oblasti. Na policy panelu ”Kako poboljšati preduzetničko okruženje“, učestvovala je Menadžerka za regulatornu reformu NALED-a, Irena Đorđević.

Takođe, učesnice Science to Business Campa u Slovačkoj bile su predstavnice timova StarTech grantista, Ivana Pajčin iz Nsoil Lab-a i Mirjana Mundžić iz InIT-a.

Deo atmsofere na Science to Business Campu pogledajte na linku

1.jpg
2.jpg
6.jpg
33.jpg

Da li se slažete sa politikom privatnosti?

Slažem se Politika privatnosti StarTech