#79: Omnis Design Studio

    /htdocs/Image/00432/Omnis-Design-Studio.png

    Opšte informacije

    • Naziv projekta
      MojoAI
    • Oblast poslovanja
      Konsalting / Poslovne usluge
    • Sedište
      Beograd-Rakovica

    Projektna ideja

    Projekat je usmeren na razvoj inovativnog uređaja MojoAI, koji kombinuje prednosti i efikasnost reklamiranja na mestu prodaje, i mogućnost targetiranja korisnika koju pružaju digitalni kanali.

    Većina vidova reklamiranja, isključujući digitalni i social-media marketing, je veoma skupa i uobičajeno van platežne moći manjim brendovima i biznisima, pogotovu kada je u pitanju reklamiranje na mestu prodaje (u radnji ili neposrednoj blizini,npr, tržni centar), za koji je dokazano da ima najveći procenat konverzije i najveći uticaj na obim prodaje. Ipak, ovaj vid reklamiranja ima i ozbiljne nedostatke jer ne omogućava targetiranje i uvid u želje i potrebe realnih kupaca trenutno prisutnih u radnji, i retko doprinosi stvaranju lojalnosti kupaca jer se obraća svima.

    MojoAI donosi prednosti targetiranja digitalnog marketiga i njegovnog cenovnog pristupa reklamiranju na fizičko mesto prodaje. MojoAI pomera granice digitalnog advertajzinga, gde kombinuje benefite digital marketing strategija sa reklamiranjem na mestu prodaje, omogućavajući u isto vreme fleksibilnost i donošenje odluka bazirano na podacima. Sa MojoAI brendovi i radnje mogu služiti reklame prilagođene u skladu sa godinama, polu, raspoloženju potencijalnog kupca, dobu dana i trenutnim vremenskim uslovima (Minutecast prognoza). U isto vreme MojoAI uređaji prikupljaju vredne podatke, kao što je koji predmeti i reklame privlače više interesovanja i na koje ljudi pozitivno,a na koje negativno reaguju, što MojoAI čini dobrim kanalom za A/B testiranje, kreiranje loyalty programa i druge BTL reklamne aktivnosti. 

    Da li se slažete sa politikom privatnosti?

    Slažem se Politika privatnosti StarTech